REVISED TIMELINE FOR THURSDAY EVENING COMPETITION

	Pool 3 - Shallow	Pool 1 - Deep
	Women	Men
Event 1/2	7:10 -> 7:18	7:10 -> 7:18
Event 3/4	H1 7:22 (19)	H1 7:20 (17)
	H2 7:40 (19)	H2 7:37 (17)
	H3 7:59 (19)	H3 7:54 (17)
	H4 8:18 (19)	H4 8:11 (18)
	H5 8:37 (20)	H5 8:29 (18)
	done ~8:57	H6 8:47 (18)
	open for warm-up	H7 9:05 (18)
Event 5/6	9:22 -> 9:30	9:23 ->9:30

ORIGINAL TIMELINE WITH NO CHANGES					
Event 1	7:10 -> 7:18 (4 hts @ 2 min ea)				
Event 2	7:18 -> 7:26 (4 hts @ 2 min ea)				
Event 4	7:29 -> 7:46 (parade ht, 17 min to swim)				
Event 3	7:48 -> 8:16 (parade ht, 18 min to swim)				
Subsequent heats swum simultaneously					
		Men	Women		
	H2	8:16 (17 min)	8:16 (19)		
	H3	8:33 (17 min)	8:35 (19)		
	H4	8:50 (18 min)	8:54 (19)		
	H5	9:08 (18 min)	9:13 (20) -> 9:33		
	H6	9:26 (18 min)			
	H7	9:44 (18 min)			
(had five min for awards scheduled here, didn't include in this timeline					
Event 5	10:02 -> 10:10 (4 hts @ 2 min ea)				
Event 6	10:10 -> 10:17 (4 hts @ 1.8 min ea)				
Remember, after the first heat of the mile, we're going to six lanes					
for each subsequent heat.					